Author Topic: TS500 different version out of phase?

July 02, 2021, 02:48:13 PM
Read 2009 times

Amek

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Hello everybody,
one question:
I Have two TS500 of two different versions: the first one REV 1.3 and the second one REV 1.5, the older one REV 1.3, when inserted in "ON" inverts the polarity of the input signal, in "OFF" does not,  while the newer one, REV 1.5 does not: is this normal? How can I get both without polarity inversion?
Thank you very much
Amek
« Last Edit: July 02, 2021, 03:18:06 PM by Amek »

July 05, 2021, 11:28:45 AM
Reply #1

JPK

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1067
  • Karma: +32/-0
    • View Profile
You are correct, the previous version inverted the phase. This is corrected in the current version.
It is possible to restore the phase in the previous version with a modification described in the attached pdf.
JPK

October 21, 2023, 03:19:21 PM
Reply #2

aktivomat

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Hey JPK!

I think I have the same phase issue (REV 1.4). Could you please upload the modification pdf again?

Thank you very much and kind reagards!

October 23, 2023, 05:51:37 PM
Reply #3

JPK

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1067
  • Karma: +32/-0
    • View Profile
Here it is
JPK

October 24, 2023, 09:28:19 PM
Reply #4

aktivomat

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Great! Thank you 👌! Just to be on the save sideā€¦ REV 1.4 is certainly affected by the problem, right?
« Last Edit: October 24, 2023, 09:34:44 PM by aktivomat »

October 25, 2023, 09:21:31 AM
Reply #5

JPK

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1067
  • Karma: +32/-0
    • View Profile
Right, it was corrected in REV1.5.
JPK